Onks siivous kivaa?

Mikä muu aihe sopisikaan perjantaihin paremmin kuin siivous. Onks siivous susta kivaa kysyi nti A (se toinen niistä), kun tartuin imuriin jo varmaan viidennen kerran tällä viikolla. En mä oikeastaan tykkää siivoamisesta mutta inhoan epäjärjestystä, joten pakko se on sitten vaan siivota. Näin mä olen sen asian päätellyt ihan itse.

 

siivous%20008.JPG.jpg

 

Tiedän mitä nyt ajattelet. Miksi, ette sitten hanki siivoojaa, eikös? Mä olen kyllä kerran jos toisenkin maininnut siitä asiasta ääneen. Ja viimeksi, kun niin tein mieheni totesi siihen kylmän rauhallisesti, että se ei kannata. Et sä kuitenkaan olisi lopputulokseen tyytyväinen ja siivoisit vielä itse uudelleen. Se saattaisi olla hyvinkin mahdollista. Mä, kun tykkään tehdä asiat omalla tyylilläni.

 

siivous%20004.jpg

 

Myönnettäköön tässä yhteydessä, että perhepiirissä harrastan ns. jälkisiivousta. Siivoan siis jo kertaalleen siivotun. Omalla tyylilläni ja olen tyytyväinen.

 

siivous%20007.jpg

 

Tuo meidän eteisen matto on muuten varsin haasteellinen siivottava. Usein imuroinnin jälkeen konttaan pylly pystyssä sen läpi vielä kostealla mikrokuituliinalla pyyhkien. (Tiedetään, että tästä lauseesta tulee tämän perjantain parhaimmat naurut.)

Miten sitä oppisikaan sietämään epätäydellisyyttä ja sitä ettei kaiken aina tarvitse olla tip top.

 

Millainen siivooja sinä olet? Ja kuinka usein teillä siivotaan?

Puhtoista perjantaita siellä ja täällä.

Satu / Rauharentola - -

8 kommenttia “Onks siivous kivaa?

  1. Minä suorastaan rakastan siivoamista &hearts; !! Mutta siis vain omassa kodissa : ). Imuri viuhuu parin päivän välein ja kerran viikossa teen perusteellisen viikkosiivouksen. Toki päivittäin tulee siivoiltua muutenkin: tiskarin täyttämistä ja tyhjennystä, pyykkien pesua, keittiön pöydän ja tasojen pyyhkimistä.. <br />
    <br />
    Puhdas ja raikas koti on vain jotain maailman ihaninta &hearts;.

  2. Vihaan siivoamista, mutta haluan kodin olevan siisti ja puhdas. Siksi siivoankin usein, niin ei tarvitse hinkata ja jynssätä mitään ja pääsen paljon helpommalla. Hyvät välineet ja pesuaineet ovat myös ehdottomia. :)<br />
    Mukavaa viikonloppua.

  3. Kun luin kirjoituksianne, päätin kertoa oman tarinani varoittavana esimerkkinä. Olen aina ollut se &quot;täytyy siivoaja&quot;. Kun vielä mieheni kanssa olimme kahden ja mies vielä viikot toisella paikkakunnalla, niin minäpä tein perusteellisen viikkosiivouksen täysin puhtaassa kodissa aina perjantaisin. Sama jatkui, kun syntyi lapsia. Imurointia lähes joka päivä ja viikkosiivous aina perjantaisin. Kerran ystäväni poikkesi yllättäen ja kerroin että olin juuri aloittamassa viikkosiivousta. Hän hämmästeli miksi siistiä kotia pitää siivota. Eräällä kauppareissulla kuulin kahden naisen kertovan, että he tekevät ns. viikkosiivouksen vain joka toinen viikko. Siitä paikasta minä aloitin toteuttaa samaa. Voi että tuntui mukavalta, kun se viikko alkoi jolloin ei viikkosiivousta tarvinnut tehdä! Lähes päivittäistä imurointia en osaa edes pitää siivoamisena enkä tavaroiden laittamista paikoilleen. Nyt kun lapset ovat aikuisia ja muuttaneet pois, olen usein katunut, että miksi käytin niin paljon aikaa siivoukseen. Miksi en ollut sitäkin aikaa lasten kanssa. Olisin ollut vähän rennompi äiti ja vaimo. He tuskin ajattelevat, että oli kivaa, kun meillä aina oli niin siistiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *