Leikkuulaudalla

Löytyihän se viimeinen, musta leikkuulauta. Tänään ruokakaupasta, aivan sattumalta ja maksoikin vain himpan yli 5 euroa. Kaiken muun lisäksi tämän pitäisi olla hellä veitsille.

 

leikkuulauta%20004.jpg

 

Mä liputan näiden muovisten leikkuulautojen puolesta sillä ne ovat konepestäviä ja siksi hygieenisiä. Ja koska ne ovat edullisia ne voi helposti uusia, kun pinta alkaa olla isommilla viilloilla. Ne viillothan keräävät helposti sisälleen juuri niitä niljakkaita mikrobeja. Yök.

 

leikkuulauta%20007.jpg

 

Ensi viikolla leikkuulaudalle joutuu muuten oma ruokavalioni. Saan nimittäin omien mittojeni mukaan räätälöidyn ruokavalion, jonka avulla olisi tarkoitus päästä kevyempään ja terveellisempään elämään. Luultavasti kotimaisia viljoja ja maitotuotteita tullaan karsimaan oikein urakalla. Mutta palaamme siihen vielä uudelleen kunhan itsekin on asian suhteen viisaampi.

 

leikkuulauta%20001.jpg

 

Nyt oikein ihanaa lauantai iltaa. Pus.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *