Harmaita pilviä keittiön yllä alennuskoodin kera

Tai no oikeammin niitä leijuu keittiön pöydällä. Saimme nimittäin blogiyhteistyön myötä ( yhteistyössä Oy MaxPlay Ab & KidSpot) koekäytettäväksemme 2 KG Designin silkonista pöytätablettia. Uutuusväri harmaa sopii meidän keittiöön kuin nappi silmään.

 

pilvi%20021.jpg

 

KG Design pöytätabletti vaikuttaa kestävältä, se pysyy hyvin paikoillaan ja se on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Ehdottomasti parasta on se, että tämän voi pestä astianpesukoneessa muiden tiskien mukana! Kyllä vaan luit ihan oikein, sen voi  sujauttaa astianpesukoneeseen likaisien astioiden joukkoon ja ”hurauttaa” puhtaaksi silloin, kun tuntuu että pelkkä pyyhkiminen ei enää riitä.

 

pilvi%20001.jpg

 

pilvi%20008.jpg

 

Ja se sopii hyvin isommilekin syöjille ja koska värivalikoima on varsin laaja, jokaiseen keittiöön löytyy varmasti se oikean värinen. Tyylikkkään yksinkertainen muotoilu on se juttu mihin mä kiinnitin ensimmäisenä huomion koska sen lisäksi tuote on toimiva sen pitää myös näyttää hyvältä.

 

Collage.jpg

 

pilvi%20018.jpg

 

Käyhän kurkkaamassa kaikki värit täältä. Harmaan lisäksi uutuusvärinä ihanan raikas aqua.  Ja mikäli haluat samanlaisen itsellesi voit ostaa sellaisen ale hintaan koodila RAUHA. 25-27.8.2014 Rauharentolan lukijat saavat nimittäin -10% kaikista KG Design tuotteista  ei siis vain näistä tableteista vaan myös esimerkiksi pullonkorkeista ja kyttilälyhdyistä. Nyt jos koska on hyvä aika aloittaa joululahjaostokset ja hankkia mukavia juttuja pukinkonttiin ale hintaan.

 

1.jpg

 

Mukavaa elokuun viimeistä viikkoa.

Iik kohta on virallisesti syksy.

P.S. Ratian koristetyynynpäällisen arvon myöhemmin tänään. Kannattaa siis piipahtaa blogiin myöhemminkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *