Mittojen mukaan tehty

Oletko jo yrittänyt, mutta epäonnistunut kerta toisensa jälkeen, olisiko avun paikka? Tarvitsetko juuri itsellesi suunnitellun ruokavalion, jossa otan myös yksilölliset tarpeesi huomioon?  Mä vastasin kaikkiin kysymyksiin kyllä sain itselleni omien mittojeni mukaan tehdyn ruokavalion, jota tästä päivästä lähtien neljän seuraavan viikon ajan toteutan.

Arttu laati minulle 4 viikon mittaisen henkilökohtaisen ruokavalion kauppalistoineen ja resepteineen. Tarkoituksena olisi, että näiden viikkojen jälkeen peilistä katsoisi terveempi, ehkä myös hoikempi ja onnellisempi minä. Te pääsette seuraamaan tätä projektia ihan aitiopaikalta ja pyrin raportoimaan homman edistymisestä ja haasteista vähintään kerran viikossa.

 

1.9.2014%20003.jpg

 

Mun ruokavaliosta poistettiin kokonaan kotimaiset viljat ja maitotuotteetkin pudotettiin varsin minimiin. Joten leipää rakastavalle tämä ei tule olemaan helppoa vaikka listalta monta herkullista juttua löytyykin. Mutta syysaurinko hymyilee enteilevästi. Mulla on hyvä fiilis tästä.

 

Ja  jotta tämä olisi todellista niin tässä se tilanne josta lähdetään. Vaikka flunssa tekee tuloaan mä en anna sen lannistaa. Tämä viedään läpi vaikka mikä olisi.

 

Collage.jpg

 

1.9.2014%20005.jpg

 

Annetaan muutosten tuulten puhaltaa.

Ihanaa alkanutta syyskuuta.

 

P.S. Postailen teille myöhemmin tällä viikolla muutamista jutuista joilla painonpudotuksessa pääsee hyvin alkuun ilman mitään räätälöityä ruokavaliota.

 

(Yhteistyössä Personal Trainer Arttu)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *