Habitare 2014 & messulippujen pika-arvonta

Habitare 2014 messut lähestyy ja näillä näkymin myös mä olen paikalla sunnuntaina 14.9. Mut ja muutaman muunkin CASAn bloggarin löytää CREATIVE SPACE alueelta ja ahead!-arenalta. Tule ihmeessä moikkamaan mikäli messuille käy tiesi sunnuntaina. Muita casalaisia pääset tapaamaan melkein messujen jokaisena päivänä. Heidät löydät samaisesta tuosta samaisesta paikasta josta mutkin sunnuntaina. Messuohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

 

habitare.jpg

Kuva lainattu: Habitare Facebook

 

ARVONTA  ON PÄÄTTYNYT!

Ja pienenä viikonloppuyllärinä sain arvottavakseni 2 kpl kahden hengen kimppalippua messuille. Tämä arvonta pikana, eli se alkaa än yy tee nyt ja päättyy huomenna lauantaina 6.9.2014 klo.16.00. Jonka jälkeen olen voittajiin yhteydessä ja toivon saavani osoitetiedot paluupostissa  lauantai-illan – sunnuntain aikana, jotta liput saadaan postiin heti maanantaina. Eli mikäli arvontaan osallistut käythän kurkkaamassa voittajat täältä heti lauantai illalla.

 

Nyt oikein mukavaa perjantai iltaa ja viikonloppua. Nautitaan ihanasta syysauringosta!

 

Ja niin arvontaan osallistuaksesi jätäthän kommentin tähän postaukseen.

 

Yhteistyössä: Habitare

 

 

37 kommenttia “Habitare 2014 & messulippujen pika-arvonta

  1. Joo, saattaishan sitä messuilla käväistä. Oon toki jo ne aiemmin nähny, mut muotivirtaukset muuttuu. Toivottavasti ovat saaneet näytteilleasettajia laidasta laitaan ja tarpeeksi. Tosin jos noillakin messuilla alkaa olemaan niitä samoja helppoheikkejä ja toffeenmyyjiä, mitä kaikkialla muuallakin, alkaa kyllä jo riepoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *