Olohuoneen tunnelmavalo

Tunnelmavalo, se joka sijoitettiin vanhankaapin päälle muistattehan? Se löysi nyt uuden paikan sohvannurkasta. Se valaisee nurkkaa kuin majakanvalo ja ohjaa turvallisesti sohvan syleilyyn. Melko kirkkaasti mutta lempeästi.  Nyt alkaakin olla illat  jo sen verran hämäriä, että meidänkin muuten niin valoisassa olohuneessa tarvitaan valaistusta.

 

3.jpg

 

1.jpg

 

2.jpg

Tämä tunnelmavalo toimii samalla kohdevalaisimena

 

5.jpg

 

Ihanaa sunnuntai huomenta <3. Pus!

2 kommenttia “Olohuoneen tunnelmavalo

    1. Kiitos Sanna. Valaisin on taloon.com verkkokaupasta. Se on ns. &quot;raksalamppu&quot;, roikkavalaisin. Näitä myyvät siis useat rautakaupat ja mm. Clas Ohlsonin valikoimasta löytyy sellainen. Sisällä on himmeä energiansäästölamppu. Näin itse valaisimen lasi ei kuumene liikaa ja valo on ihanan tunnelmallinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *