Zinoti, AVA-Room & Visapaja

Viikonloppu vierähti varsin sutjakkaasti CASA-blogien kanssa Habitare messuilla vähän niinkuin työn merkeissä mutta onneksi eilen skumppalasien kilistelyn jälkeen ehdin hiukan vielä kierrellä ja katsella messutarjontaa paremmin. Ja vaikka katseltavaa olikin paljon muutamat jutut erottuivat joukosta. Tässä Rauharentolan THE jutut.

Collage.jpg

2.jpg

Zinotin musta5101 keittiösarja on saanut uuden jäsenen keittiösuihkeesta, jonka tuoksuna on käsitiskiaineesta tuttu mustikka. Meidän keittiössä samaisen sarjan tiskiharja on ihan ehdoton ykkönen ja heti perässä tulee bambuinen tiskirätti. Mikäli kiinnostaa niin täältä löydät mun aikaisempia kokemuksia näistä tuotteista, ja vähän lisää tuotteista itsestäänkin.  Ja voi vitsit juuri se mitä olisi tarvittu eniten jäi ostamatta. Nimittäin niinkin pieni juttu kuin kynsiharja. Sellaisiakin musta5101 -sarja pitää sisällään.

3.jpg

4.jpg

AVA Roomin Suomessa suunnitellut ja valmistetut kerrosängyt ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan mahtavia. Erityisesti pieneen tilaan tarkoitettu kerrossänky oli ihan kuin meidän tarpeisiimme tehty. Koska stereoiden huone on varsin pieni ja toisesta päästään matala olimme jo valmiit hylkäämään kerrossänky vaihtoehdon mutta nyt asiat saattavatkin olla toisin. Tämän sängyn korkeus, kun on vain 135cm.

5.jpg

6.jpg

Visapajan DESIGN VALAISIN C49-4032 oli kertakaikkisen yksinkertainen ja kaunis massiivikoivuinen valaisin, jonka kotiuttaisin meille milloin vain.

7.jpg

8.jpg

Kävitkö sinä messuilla ja millaisia löytöjä teit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *