Voihan lehtijuttu

Ihana syksyinen auringonpaiste huutaa ulos nauttimaan kirpeästä syyssäästä mutta mä vaan kökin täällä sisällä. Arvatkaapa miksi? No huomenna perjantaina meille tulee kuvaaja ja lehden päätoimittaja ottamaan kuvia kodistamme. Ja, kun kuvat on valmiit itse haastattelu hoituu puhelimitse toimittajan kanssa. Ja koska kysymyksessä on ihan oikea sisustuslehti mua jännittää ihan vietävästi. Toisaalta sitten taas ei jännitä tipan tippaa. He ovat nähneet kuvia meidän kodista jo etukäteen ja juuri sellaisen kodin he haluavat kuvata, juuri sellaisen kodin tarinan he haluavat kertoa. Ja loppujen lopuksi sisustaminen on aika henkilökohtainen juttu, kaikesta ei tarvitse eikä kuulukaan tykätä. Me tykätään ja se riittää.

lehtijuttu%20010.jpg

Muutamia pikku ehostuksia ja silmänkääntötemppuja oli kuitenkin  pakko tehdä  ja sitten olen tietenkin siivoillut, siivoillut ja taas siivoillut.  Vielä joku kaunis luonnonasetelma maljakkoon ja sitten saa kelvata. Rauharentola omana itsenään, täydellisen epätäydellisenä.

lehtijuttu%20006.jpg

lehtijuttu%20005.jpg

lehtijuttu%20007.jpg

Mitäpä veikkaatte, mitähän juttuja he haluavat kuvata kodistamme?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *