Perjantai-illan Blingo

Emännöin eilen elämäni ihka ensimmäisiä Blingo-kutsuja, kun Noora kävi esittelemässä uuden aw2014 malliston. Ihanan yksinkertaisia ja rauhallisen värisiä vaatteita, jotka myös tuntuivat ja näyttivät laadukkailta. Blingon  vaatteet muuten valmistetaan 100% sertifioidusta ekologisesta puuvillasta tms. ympäristöystävillisestä tekstiilistä. Kaikkien värien ja printtien painatukset ovat  myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä. Ja kuten monet muutkin kotikutsuilla myytävät merkit tämäkin merkki tulee Ruotsista.

 

1.jpg

 

Naistenvaatteista ehdottomiksi lemppareiksi valikoitui Bea baggy jeansit ja Katja paita. Mutta koska mun kokoiset housut olivat varastosta loppuneet päädyimme tilaamaan nti F:lle vastaavanlaiset housut lastenmallistosta, jossa ne kantavat nimeä Luca kids baggy pants. Mukava unisex malli, joka sopi nti F:n vartalonmallille loistavasti. Palaamme aiheeseen varmasti, kunhan housut saapuvat.

Tänä syksynä mallistoon on tullut myös kodin sisustukseen liittyviä tekstiilejä ja piensisustustuotteita. Ja pellavan väriin hurahtaneena tilaukseen lähti ehdottomasti pellavaiset lautasliinat. Muutamia ihania tyynyjä jäin tyynyihmisenä vielä hiukan makustelemaan, nekin ihanan yksinkertaisia ja värimaailmaltaan niin meitä.

 

3.jpg

 

4.jpg

 

5.jpg

 

Hekstisen päivän päätteeksi kutsujen menu oli varsin yksinkertainen, vaniljainen omenapiirakka ja juustoja kera ananas & penja pippuri hyytelön. Yksinkertainen mutta toimiva kokonaisuus  kuitenkin.

 

7.jpg

 

6.jpg

 

Onko Blingo sulle merkkinä tuttu ja millä sanoilla sitä kuvailisit?

2 kommenttia “Perjantai-illan Blingo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *