Beautiful faces of MARY KAY

Bloginaapurini Anttis Mansikkapaikasta vasemmalle- blogista on Mary Kay konsultti ja järjestää Oulun alueella naisten hemmotteluiltoja (pohjoisessa asuvat lukijani siis huomio), jotka ovat täysin maksuttomia ja emäntä saa niistä aina tuotelahjoja kiitokseksi ja sen lisäksi tietenkin sekä vierailla, että emännillä on mahdollisuus tilata Mary Kay tuotteita. Anttikseen saat yhteyden vaikkapa sähköpostilla mansikkapaikasta@gmail.com.  Aika luksusta olisi tuollaiset kutsut vai kuinka? Täytyypä laittaa korvan taakse seuraavaa naisteniltaa silmällä pitäen.

 

1.jpg

 

Mä sain testattavakseni Timewise 3 in 1 cleanseria, jonka siis nimensä mukaisesti pitäisi puhdistaa, kuoria ja raikastaa yhdellä kertaa. Aika kätevää ja sopii mun tyyppiselle laiskalle ihonhoitajalle mainiosti. Lisäksi sain testituubin ”jokapaikan voidetta” Extra Emollientia, jota voi siis käyttää lähes mihin vain aina saunanaamiosta hyttysten puremiin. Sen nopea tuoksuttelu kertoo heti voiteen sisältävän mehiläisvahaa.

 

4.jpg

 

3.jpg

 

Mä olen tutustunut aikaisemmin ainoastaan Mary Kayn käsienhoitopakettiin, joka aikoinaan työpaikallemme tilattiin. Ja ainakin se oli varsin ihana pakkaus. Pakkaus piti sisällään kaikki tarveaineet käsienhoitoon aina kuorinnasta käsivoiteeseen. Arjen luksusta you know.

.

2.jpg

 

Lähden nyt innolla testaamaan näitä tuotteita ja palaan sitten tuloksiin. Oletteko te muuten testanneet Mary Kay tuotteita ja jos olette, mitä piditte?

 

Ihanan kirpsakkaa mutta aurinkoista syyspäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *