Syksyn sisustussatoa hobbaloista

Kävin tänä aamuna poimimassa muutaman herkun kollaaseihin Hobby Hallin hobbaloiden syysherkuista. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, sieltä löytyy paljon kivoja tarjouksia mm. Marimekon tekstiileistä, design valaisimista ja paljon muusta.

Collage%202.jpg

Collage.jpg

Kuvat lainattu: www.hobbyhall.fi

Nuo Jenna Kunnaksen Pöllö-lautaset olisivat ihania  lasten astioiksi ja ne voisi helposti yhdistää valkoiseen Teema astiastoon. Aika liikkiksiä eikös? Ja Aarikan kynttilänjalat ovat olleet harkintalistalla jo pitkään, ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan niin ihanat.

Toissa päivänä tilaamani netanttilan paketti oli muuten jo eilen valmiina noudettavissa postissa. Varsin nopeaa toimintaa. Tänään pääsen sen hakemaan ja huomenna varmaan postausta vähän valkoisemmasta makuuhuoneesta.

Sateesta huolimatta ihanaa päivää.

2 kommenttia “Syksyn sisustussatoa hobbaloista

  1. Nuo värit ovat kyllä minukin mieleen ja samoista Aarikan kynttilöistä olen haaveillut kauan 🙂 Hauskaa viikon jatkoa ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *