Linen linne lineo lino

Huomaan palaavani takaisin juurilleni, maanläheiseen, luonnolliseen, neutraaliin värimaailmaan. Se vaan on ominta mua ja sellaisessa ympäristössä viihdyn parhaiten. Yksinkertainen ja ilmava pellava inspiroi mua ihan valtavasti tällä hetkellä. Rauhallinen, luonnollinen, pehmeä, kertakaikkisen ihana pellava. Sillä on vaan lähes maaginen kyky luoda ympäristöstään ihanan rauhallinen ja tyyni vaikka se materiaalina onkin varsin rouhea.

 

pellava%20002.jpg

 

pellava%20003.jpg

 

pellava%202%20001.jpg

 

pellava%202%20003.jpg

 

Seuraavalla Ikean reissulla taitaa mukaan tarttua jokunen metri  Aina -kangasta joko valkoisena tai luonnonvärisenä uusia verhoja varten. Onko teillä muuten kokemusta kyseisestä kankaasta ja sen laadusta? Hinta ei ainakaan päätä huimaa.

 

Nyt mukavaa lauantaita, nautitaan ihanasta syksystä <3.

6 kommenttia “Linen linne lineo lino

  1. On hyvin lyhytaikaista kokemusta eli valkaisua ei kestä, kuten lapussa sanotaankin ;D Piti silti kokeilla valkaista, koska valkoinen olikin aika keltaista. Palvelee tällä hetkellä hyvin kitistyneenä leikkimökin verhoina 😀

    1. Korjatkaa jos olen väärässä muuta niin se taitaa olla tuon valkoisen pellavan kanssa, että on usein kellertävää. Ei siis ainakaan kannata valkaista tai muuten myös meidän Olo-Onnela saa uudet verhot :).

  2. Mä oon kanssa niin hurahtanu ihanaan pellavaan.<br />
    Nyt en oo aikoihin huolinut sänkyyn muita pussilakanoitakaan enää…<br />
    Meillä on sitä Ikean Aina kangasta harmaana ja on kyllä hinta-laatu suhteeltaan ollu ok. Pöytäliinana ollut kylläkin.

    1. Täytynee seuraavalla kerralla tutkailla vähän tuota värivalikoimaa. Oikeastaan kaikki kolme sävyä sopisi meille tavalla tai toisella. Ja niinpä ihanan pöytäliinankin siitä saisi ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *