DIY Ruusunmarjakranssi

Minimies nukkui, isompi oli pelaamassa golfia ja tytöt olivat keskenään puistoilemassa. Sunnuntain hiljainen hetki ja teki kamalasti  mieli pitkästä aikaa näpertää jotakin. Pienen mietinnän jälkeen laitoin kumpparit jalkaan ja lähdin pihalle. Silmäni osuivat heti leikkipihan ympärillä oleviin kauniin oranssinpunaisiin ruusunmarjoihin. Napsin muutamat marjat ämpäriin ja suuntasin takaisin sisälle.

Pujottelin marjat paksuun rautalankaan ja muotoilin ruusunmarjanauhan sydämen muotoon. Hetkessä ruusunmarjoista syntyi sydänkranssi – niin yksinkertaista. Lopuksi koristeeksi vielä vanha istutuslapio.

 

DSC_0184%202.jpg

 

DSC_0186%202.jpg

 

Koska ämpärin pohjalle jäi vielä jokunen marja niin pujottelin ne nauhaksi rautalankaan ja pyörittelin etuterassin tolpan ympärille.

 

DSC_0190%202.jpg

 

DSC_0187%202.jpg

 

Kyllä syksy on vaan kaikessa väriloistossaan niin kaunis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *