Hullu ostoslista

Mäkin pääsin vihdoin THE keltaisen kuvaston kimppuun ja tulipan sitä taas muutama juttu laitettua ostoslistalle. Tänä vuonna taidan kuitenkin tyytyä pelkästään nettishoppailuun, se on vaan niin ihanan helppoa. Onneksi mä olen born to be aamushoppailija, aamuvirkku. Ostokset hoituu varmasti ilman herätyskelloakin heti kukonlaulun aikaan.

 

Collage%203.jpg

 

Torstain ostoslistalle Marimekkoa, ehdottomasti ainakin isoja Räsymatto kulhoja ehkä myös mukeja ja noita Casan teräskulhoja.

 

Collage.jpg

 

Perjantaille jotenkin liikkiksiä keittiöpyyhkeitä, noita säilytyskoreja mikäli keksin niille jotakin järkevää käyttöä ennen perjantaita. Ja ihan must juttuna tuo RIG-TIG leipälaatikko. Mä olen rakastunut tuohon bambun ja mustan liittoon.

 

Collage%202.jpg

Kuvat: www.stockmann.com

 

 

Onko sun lista jo valmis vai jätätkö suosiolla väliin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *