DIY kissankorvat

Joko teillä on Halloween asujen suunnittelu täydessä käynnissä? Nti F:n tämän vuoden asuvalinta oli selkeä ja se oli oikeastaan korvia vaille valmis. Mä päästin eilen illan pimetessä sisäisen askartelijani valloilleen (vapise Martha Stewart) ja syntyi DIY kissankorvat, eräänlaista kierrätysaskartelua tämäkin.

 

DSC_0019.jpg

 

Kissankorvia varten tarvitsin mustan hiuspannan, rautalankaa ja mustia nappeja. Napit pujottelin sopivan mittaiseen rautalangan pätkään, jonka molempiin päihin jättin n.5cm pätkän rautalankaa kiinnitystä varten. Muotoilin korvan sopivan malliseksi ja kiinnitin pantaan.

 

DSC_0027.jpg

 

DSC_0021.jpg

 

Miau ja valmista tuli!

 

DSC_0022.jpg

 

Miten teillä pukeudutaan tämän vuoden Halloween juhliin?

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “DIY kissankorvat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *