DIY glögilasin suojus & ne ekat glögit ja kampanjavinkki

En vaan voinut enää odottaa. Vaikka lumiseen kylmään talveen ja jouluun on vielä matkaa niin joulufiilistelyissäni lämmittelin ne tämän vuoden ensimmäiset glögit. Ulkona  käy melkoinen viima ja sisälläkin teki mieli vetää villasukat jalkaan ja ottaa kuppi kuumaa glögiä.

 

DSC_0018%20rauharentola.jpg

 

Ei silti mä rakastan näitä  lumettomia pimeitä iltoja, kynttilän valoa ja ihanan lämmintä sohvannurkkaa. Mä en tarvitse joulun fiilistelyyn tai odotukseen sitä lunta vaan  oikeaan tunnelmaan pääsee mm. makujen ja tuoksujen kautta. Glögissä jossa missä tuoksuu joulu eikö? Se on kuin lupaus tulevasta. Vielä, kun malttaisi hetken odottaa.

 

DSC_0010%20rauharentola.jpg

 

Ja koska meillä ei ole mitään erityisiä glögilaseja vaan glögi on nautittu yleensä ihan perusmukeista päätin tänä vuonna askarrella kuummuutta kestäville vanhoille laseille nämä yksinkertaiset suojat. Helppo ohje ja onnistuu varmasti myös mun kaltaiselta maanantai neulojalta.

 

DSC_0002%20rauharentola.jpg

 

Mä käytin tässä tummanharmaata jämälankaa ja puikot taisivat olla numeroa 6. Loin n.30 silmukkaa ja neuloin aina oikeaa sopivan mittaisen pätkän. Päättelin ja harsin ympyräksi. Ympärille kiinnitin juuttinarulla kierrätysnapin. Erivärisillä napeilla on helppo merkitä lasit niin ne ei mene esimerkiksi illanistujaisissa sekaisin. Nappinnarun voi kiinnittää suojuksen ympärille tai laittaa vaikkapa kauniisti laskeutumaan ikäänkuin suojuksen alta.

 

DSC_0004%20rauharentola.jpg

Paulig cupsolo Verus (saatu blogin kautta)

 

DSC_0003%20rauharentola.jpg

Glögin ystävänä mua ilahduttaa se, että  voin nyt helposti valmistaa tätä mausteista juomaa kuppi kerrallaan Paulig Cupsololla.

 

Tunnelmallista iltaa.

Joko teillä on glögikausi avattu?

 

Ja lopuksi se vinkki. Paulig shopissa on meneillään kampanja jossa kaikki marraskuun aikana Cupsolo-laitteen ostavat saavat kaupan päälle Cupsolo-joulukalenterin.

 

DSC_0007%20rauharentola.jpg

 

Vielä ehditte osallistumaan puolen yön aikaan päättyvään PikkuBo printti arvontaan. Klikkaile itsesi sivupalkista arvontaan.

 

 

2 kommenttia “DIY glögilasin suojus & ne ekat glögit ja kampanjavinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *