Tuoksuterapiaa Scentchips.

Tämä viikko on tuntunut poikkeuksellisen rankalta. Puolikuntoisia ärtyneitä lapsia, kasoittain kotitöitä ja vaikka mitä muuta. Siksi olinkin tänään ehdottomasti tuoksuterapian tarpeessa. Laitoin Scentchips lyhtyni sisälle ihan tavallisen tuikkukynttilän palamaan ja valitsin painostavan perjantain tuoksuksi raikkaan ja lempeän päärynän. Ja pian ihana lämpöä hehkuva kesästä kuiskutteleva tuoksu valtasi koko talon. Jo yhdestä lastusta riittää useaksi tunniksi hurmaavaa tuoksua. Mä oikaisin itseni hetkeksi sohvalle ja pian maailma tuntuikin taas ihan ok paikalle.
 
 
DSC_0016.jpg
 
 
DSC_0014%202.jpg
Tuoksulyhty ja lastut: Somia Living / saatu blogin kautta
 
 
DSC_0011%202.jpg
 
 
Scentchips-tuoksulastut on valmistettu parafiinista ja soijavahasta, kasviväreistä ja eteerisistä öljyistä. Niitä käytetään (1-3 kpl) tuoksulyhdyssä, jossa ne lämmön vaikutuksesta päästävät tuoksunsa valloilleen. Yksi lastu tuoksuttaa n. 3-4 tuntia. Lastuja voi käyttää yhtä tuoksua kerrallaan tai luoda uusia tuoksuja eri lastuja yhdistelemällä. Ihan itse ei tarvitse mutu tuntumalla miksailla vaan tuoksuyhdistelmistä on saatavana ohjeet.
 
 
DSC_0011.jpg
 
 
DSC_0012.jpg
 
 
Mukavaa viikonlopun alkua.
Mä suuntaan tänään ystävän kanssa Ikeaan perjantai ostoksille. Tuoksuterapian lisäksi tiedossa siis myös shoppailuterapiaa <3.
 
 

2 kommenttia “Tuoksuterapiaa Scentchips.

    1. Tästä sarjasta löytyy todella ihania tuoksuja toiset voimakkaita ja toiset kevyempiä. Mun ehdottomat lempparit löytyy hedelmä- ja marjasektoreilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *