handmade by KOTONA

Mä olen hulluna kaikenkaisiin liitutauluihin ja siksi rakastuinkin päätäpahkaa Facebookista löytämiini handmade by KOTONA liitutaulutaloihin. Sen lisäksi, että rakastan liitutaulutaloja mä arvostan suunnattomasti suomalaista käsityötä, jota nämäkin kaikessa yksinkertaisuudessaan edustavat.

 

DSC_0040%20rauharentola.jpg

 

Handmade by KOTONA tuotemerkin takaa löytyy nainen nimeltä Pia Artinsalo Suomen Turusta. Harraste-käsityöläiseksi itseään tituleeraava Pia suunnittelee ja valmistaa sisustustuotteita, myös tilaustyönä.Tyyliltään tuotteet ovat modernin  minimalistisia ja väritykseltään musta-valko-harmaita. Eli juuri Rauharentolan tyylisiä.

 

DSC_0035%20rauharentola.jpg

 

DSC_0039%20rauharentola.jpg

 

Näiden vekkuleiden talojen lisäksi handmade by KOTONA valikoimaan kuuluu mm. myös tuikku- ja lasinalustoja, vanerikoristeita, kortteja ja viirinauhoja. Facebookista (linkki aiemmin tekstissä) löydät heti valmiina olevat tuotteet ja yhteystiedot tilattavien tuotteiden osalta.

 

10653551_708257782586231_770957481443733

 

Tänäänkin kotona <3.

4 kommenttia “handmade by KOTONA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *