Millaiset sviibit?

Tiesitkö, että Original Sokos Hotel Helsingissä on monikäyttöisiä sviittejä keskellä kaupunkia? Sviitit eivät ole tarkoitettu ainoastaan esimerkiksi hääyön viettoon vaan niissä voi järjestää vaikkapa aikuisten juhlia, tyttöjen iltoja tai mikseipä myös miesten saunaillan. Mä pääsin eilen tutustumaan muutaman muun bloggajan kanssa sviitteihin ja niiden moniin eri käyttötarkoituksiin samppanja- ja viinitastingin merkeissä.

 

DSC_0031.jpg

 

DSC_0032.jpg

Nicolas Feuillatte Brut samppanja avasi tunnelmallisen illan.

 

DSC_0035.jpg

 

DSC_0041.jpg

 

DSC_0043.jpg

Fransmannin keittiön herkut viimeistelivät makunautinnon.

 

DSC_0046.jpg

 

Miltä kuulostaisi esimerkiksi aikuisten illanistujaiset hotellin sviitissä, salaattibuffet huoneeseen tarjoiltuna kera viinin ja samppanjan. Rentoa yhdessäoloa oman kodin ulkopuolella. Illan pimetessä kaupungin ytimessä iltaa voi jatkaa helposti lähes missä tahansa ja palata sitten taas hotelliin nukkumaan. Sviittiä voi käyttää juhlatarkoitukseen aina klo. 23 saakka ja sviittiin mahtuu n.15 juhlijaa. Yöpymään sviittiin mahtuu 4 aikuista. Ja hotelliyön kruunaa ehdottomasti seuraavan aamun seisovanpöydän aamupala, jota Hesarilla voi nauttia viikonloppuisin aina klo.11 saakka.

 

Collage.jpg

 

Mitä sviitti sitten maksaa? Sokos Hotel Helsingin sviitit maksavat n.200 eur/yö eli suomalaisten hotellihintojen mittapuulla ei kovinkaan paljon. Ja jos kuluja on jakamassa useampi henkilö kenenkään ei tarvitse tehdä kovinkaan suurta sijoitusta.

 

DSC_0057.jpg

 

Ja jos täydellinen luksuselämys vaatii nautintoa aina kotiovelle asti niin silloin vastaus on Kovanen. Eilisten sviittibileiden jälkeen me matkustimme kotiin Kovasen Mercedes – Benz VIP- bussissa nauttien kuplivaa ja suklaata. Kovasen Limousine-palvelu on luksustuote, jossa kuljetuksen sisältö suunnitellaan aina kaikki pienetkin yksityiskohdat huomioiden. Autoja löytyy niin pienempinä business limousineistä VIP-busseihin asti.

 

DSC_0060.jpg

 

Millaiset sviibit aka sviittibileet sinä järjestäisit?

 

*Yhteistyössä Sokos Hotel Helsinki, Norex Spirits, Kovanen ja Pieni Ideapuoti*

Satu / Rauharentola - -

6 kommenttia “Millaiset sviibit?

    1. Herkullisia olivatkin. Hyörin kameran kanssa niin jäi kuulematta mitä nämä herkut olivat mutta se ei onneksi haitannut makunautintoa :).

  1. Syötiin siianmätimoussea ja pikkelöityä kantarellia, skagen, sokerisuolattua lohta, riimihärkää ja &quot;pohjoinen&quot; lakkaa, membrillo hilloa ja gin&amp;tonic hyytelöä. <br />
    <br />
    Kiitos kun olit mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *