DIY ”Bounty bars”

Kookosaddikti ilmoittautuu. Mä olen aina rakastanut kookosta ja Bounty patukat on olleet mun suosikki patukoita jo pitkään. Muistan, että aikoinaan ainakin Kyprokselta sai sellaisia punaisia Bounty patukoita niiden normaalien sinikääreisten lisäksi. Niissä punakääreisissä patukoissa se kookosta ympäröivä suklaa oli sellaista tummemman sorttista. Sitä makunautintoa lähdin etsimään löytäessäni tämän reseptin kotitekoisille Bounty patukoille. Alkuperäinen resepti kuvallisine ohjeineen löytyy ruotsinkielisenä täältä.

 

DSC_0073%20rauharentola.jpg

 

DIY Bounty patukat

50g sulatettua voita
3 dl kookoshiutaleita
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
½ dl vispikermaa

lisäksi
150 g tummaa suklaata
(kookoshiutaleita koristeeksi)

 

DSC_0065%20rauharentola.jpg

 

Sekoita sulatettu voi, kookos, tomusokeri, vaniljasokeri ja vispikerma lusikalla massaksi. Laita massa hetkeksi jääkaappiin. Muotoile massasta sopivan kokoisia paloja ja laita ne leikkuulaudalle. Laita palat leikkuulaudalla pakastimeen 30-60 Sulata suklaa ja kasta palat sulatettuun suklaaseen ja laita ne leivinparilla päällystetyn tarjottimen päälle. Ripottele suklaan päälle halutessasi kookoshiutaleita. Anna jäähtyä jääkaapissa. Säilytä suklaat viileässä tiiviissä purkissa.

 

DSC_0063%20rauharentola.jpg

 

Ja voi pojat, että oli hyvää.

 

Makoisaa sunnuntaita <3

8 kommenttia “DIY ”Bounty bars”

  1. Nämä tuntuvat että oisivat aika yksinkertaisia tehdä. Ongelma vaan siinä etten pidä kookoksesta. Milläköhän sen vois korvata?

  2. Tein näitä ilman voita ja tavallisella sokerilla, vispikerman tilalla käytin kookosmaitoa. Todella hyviä! Vegaanisiakin vielä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *