Sisustuspulma: Vanha vai uusi?

Eilen mainitsinkin tapauksen kirjoituslipasto, joka siis löytyy olohuoneemme nurkasta. Hyvin palvellut ja käytännöllinen Hemnes kirjoituslipasto on nyt ihan erimaata muun olohuoneen sisustuksen kanssa ja vaatii joko väriä pintaansa tai sitten meidän on vaan luovuttava siitä ja hankittava tilalle jokin samankaltainen. Maalatakko vai ostaa uusi? Jos maalaan niin millä värillä ja jos ostan uuden niin minkälaisen?

 

DSC_0012%20rauharentola.jpg

 

Kun paperit ja keskeneräiset työt haluaa pois silmistä, kirjoituslipaston kannen voi aina laittaa kiinni. Ja työpisteen ollessa olohuoneessa on se oikeastaan välttämätön ominaisuus. Vai olisiko jokin muullainen työpiste kuitenkin mahdollinen ja järkevä?

 

DSC_0019%20rauharentola.jpg

 

Jos mä oisin sä niin mitä mä tekisin?

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Sisustuspulma: Vanha vai uusi?

  1. Oi ihanan näköistä teillä! Tuohon sopisi varmaan joku siro työpöytä.. mutta on tuo kirjotuspöytä vaan kätevä kun saa kaiken piiloon! Tough one. 😀 Ehkä maalaisin.. valkoiseksi? Ja jos ei edelleenkään sovi niin voihan sitä sitten miettiä uudelleen. 😉

    1. Oi kiitos Jenina. Tuota siroa jja pientä työpöytää mietin minäkin mutta lipastoon saa kaiken piiloon silloin kun ei ole työnteon aika. Luulenpa, että päädyn maalaamaan lipaston mustaksi ja hankin sen kaveriksi valkoisen modernin tuolin. Mutta katsotaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *