Kemut.

Eilen juhlittiin 2-vuotiasta minimiestä. Paikalle oli kutsuttu sukulaisia ja meille läheisiä ystäviä. Ihana pieni mutta sitäkin tärkeämpi joukko  ihmisiä <3.

Tarjottavat olivat tänä vuonna keep it simple reseptillä leivottu eli mitään huikean erikoista vaan sellaista tavallista hyvää. Perinteistä kermatäytekakkua, mudcake kermavaahdolla ja kuningatarmarjoilla, suklaakuorrutettuja Domino keksejä, tonnikala-katkarapu ruisnappeja ja ruokaisaa lihapiirakkaa. Lihapiirakka on se unohdettu kasariherkku, jota voisi näin kotitekoisena olla tarjolla enemmänkin.

 

DSC_0113%20rauharentola.jpg

 

DSC_0111%20rauharentola.jpg

 

DSC_0061%20rauharentola.jpg

 

DSC_0107%20rauharentola.jpg

 

DSC_0059%20rauharentola.jpg

 

Koristeluiden teema löytyi Ikean lahjapaperista, josta askartelin sekä viirinauhan että erilaisia eläinaiheisia yksinkertaisia pöytäkoristeita. Koristelua täydensin saman aihepiirin kertakäyttöastiolla sekä lautasliinoilla. Kukkina suorakaiteen muotisessa lasimaljakossa valkoisia tulppaaneja, sillä teemaan sopivaa moniväristä kimppua en onnistunut löytämään.

 

Collage.jpg

 

DSC_0148%20rauharentola.jpg

 

Kiitos kaikille mukana olleille & minimiestä muutoin muistaneille <3.

 

 

2 kommenttia “Kemut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *