Tulossa postaussarja: Bloggaajan kotona

Millaisissa kodeissa bloggaajat asuu? Mitä kodin sisustus kertoo asujastaan? Luetko sinä koskaan blogia miettien edellä mainittuja kysymyksiä? Olisiko kiva päästä kurkkaamaan?

Mä työstän tällä hetkellä postaussarjaa ”Bloggaajan kotona”, jossa muutama aktiivisesti blogia kirjoittava bloggaaja astuu vuorotellen parrasvaloihin ja kertoo avoimesti oman kotinsa sisustuksen tyylistä tai sen puutteesta. Jujuna tässä on se, että kyseiset bloggaajat keskittyvät omissa blogeissaan pääsääntöisesti muihin aihepiireihin ja saattaa ollla, että  koti ja sen sisustus ei ole omassa blogissa ollut koskaan esilläkään.  Listalta löytyy mielenkiintoinen kattaus blogeja aina äiti-blogeista treeni-blogeihin.

.

rauharentola%20bloggaajan%20kotona.jpg

 

Materiaalin kerääminen on alkanut, ja mä en malta odottaa, että  tässä talven vaihtuessa kevääksi pääsen toivottavasti julkaisemaan monia mielenkiintoisia tarinoita ja pieniä kurkistuskuvia bloggaajien kotoa.

 

Untitled%206.jpg

 

Stay tuned…

 

 

11 kommenttia “Tulossa postaussarja: Bloggaajan kotona

    1. Mä olen myös innoissani tästä ja erityisen kiitollinen niille, jotka lähtivät rohkeasti mukaan tähän mun ideaan.

  1. Kuulostaa kutkuttavan mielenkiintoiselta! En malta odottaa, että pääsen lukemaan näitä postauksia :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *