Perjantaikukat jatkoajalla

Viime perjantaina minimiehen synttäreitä varten ostamani valkoiset tulppaanit olivat muutoin vielä hyvässä kunnossa mutta lehdet olivat ikävästi kellastuneet ja nuupahtaneet. Niinpä leikkelin kaikki lehdet pois ja lyhensin varsia muutenkin. Asettelin ne takaisin suorakaiteen muotoiseen maljakkoon. Näin viime viikon perjantaikukat saivat  vielä jatkoaikaa.

 

DSC_0359%20rauharentola.jpg

 

DSC_0355%20rauharentola.jpg

 

DSC_0354%20rauharentola.jpg

 

DSC_0357%20rauharentola.jpg

 

Annatko sä usein kukille jatkoaikaa?

 

Perjantaiterkut lumipyryn keskeltä.

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Perjantaikukat jatkoajalla

  1. Hei jos haluat vieläkin lisää jatkoaikaa kukille, niin voit laittaa tulpaanit maitotölkkiin ja vettä päälle ja pakkaseen! Tästä saat ihanan koristeen esim. terassin pöydälle kynttilälyhdyn kaveriksi 😉 (kannattaa laittaa joku tarjotin tms. asetelman alle). Ihanaa viikonloppua teille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *