Työpiste.

Työpisteen muutos on nyt valmis. Pitkällisen pähkäilyn jälkeen Hemnes lipasto vaihtoi variä ruskeanharmaasta mustaksi, työtuoli vaihtui ja lipasto sai uusien vetimien lisäksi päälleen uuden pöytävalaisimen. Koko työpisteen tunnelma on varsin erillainen kuin aikaisemmin. Ja nyt se sulautuukin lähes saumattomasti olohuoneen muuhun sisustukseen.

 

DSC_0384%20rauharentola.jpg

 

DSC_0388%20rauharentola.jpg

 

Maalasin lipaston Clas Ohlsonin mustalla puolikiiltävällä kalustemaalilla. Maali olikin ihan uusi tuttavuus mutta täytyypä sanoa, että hintaansa nähden oikeinkin hyvä ja nopeasti peittävä maali. Työtuoliksi valikoitui Jyskin valikoimasta löytynyt valkoinen metallijalkainen Klarup tuoli. Valaisin on ihastuttava second hand löytö, valkoinen mustilla yksityiskohdilla varustettu modernisti retro Lampukas pöytävalaisin.

 

DSC_0381%20rauharentola.jpg

kirjoituslipasto: Hemnes Ikea | tuoli: Klarup Jysk (saatu blogin kautta) | sarvikuonovetimet: Somia Living

 

DSC_0379%20rauharentola.jpg

 

DSC_0370%20rauharentola.jpg

 

Kuten kuvista näkyy kirjoitustason vedin puuttuu vielä ja ottaisinkin ilolla vastaan vinkkejä siitä mistä ja millaisen vetimen/nupin siihen hankkisin.

 

Mukavaa sunnuntai päivää <3.

 

2 kommenttia “Työpiste.

    1. Arvaa olenko jo tuollasia vetiä kuolannut? Meinasin sellaiset jo meidän vanhaan Hemnes lipastoon tehdä mutta sitten myytiinkin se pois. Mutta joo Kirjoituslipastoon ne sopisikin mainiosti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *