On time.

Vinkki niille, jotka etsivät asemankellon tyylistä mutta yksinkertaisempaa kaksipuoleista seinäkelloa. Mä olin etsinyt sellaista jo pitkään liian kruusatun asemankellon tilalle. Juuri sopiva sellainen ja aivan super edulliseen hintaan löytyi Jyskistä. TURE seinäkello maksoi kokonaista 5 eur:a ja istuu kuin nenä päähän meidän eteiseen. Ja mikä parasta se näyttää ajan edelleen kahteen suuntaan eteisen ja tuulikaapin lisäksi myös olohuoneen toiseen päähän.

 

DSC_0390%20rauharentola.jpg

 

DSC_0393%20rauharentola.jpg

 

DSC_0396%20rauharentola.jpg

 

Kellontarkasti alkavaan viikkoon.
Millainen kello sun seinällä muuten tikittää?

2 kommenttia “On time.

    1. Kyllä varmaan löytyy. Netistä voi muuten kätevästi tarkistaa mikä on kunkin myymälän varastotilanne tällä hetkellä. Käy ihmeessa kurkkaamassa sieltä ensin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *