Kurkistuksia.

Moikka moi ja anteeksi pieni blogihiljaisuus. Olen tällä viikolla työstänyt hikihatussa materiaalia tulevaan Parhaat Kotiblogit lehden kevätnumeroon. Eilen lähti kuvat ja teksti kohti toimitusta ja mä voin hengähtää sillä olipahan varsinainen urakka. Nyt vaan jännitetään yhdessä mitä hemikuun lopussa ilmestyvästä lehdestä sitten löytyykään. Pääsikö Rauharentola mukaan lehteen hullunkurisine ideoineen vai ei. Jos ei, niin mulla on teille kasapäin ideoita jaettavaksi, eli hukkaan ei tehty työ missään tapauksessa mennyt.

Facebookin puolella julkaisinkin jo yhden sneak and peek kuvan ja nyt julkaisen myös täällä blogin puolella muutaman. Tässä siis pieni kurkistus kevääseen olkaapa hyvät.

 

DSC_0169%20rauharentola.jpg

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

Mitä muuten tykkäsitte ensimmäisestä Bloggaajan kotona postauksesta?

Kirpsakkaa pakkapäivää <3

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Kurkistuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *