Pieni pala Edeniä & vihreää väriä keittiöön

 

Kaupasta kotiin kannetut yrtit nuupahtavat nopeasti vaikka ne kuinka yrittää pitää kosteina, siinäpä se välillä ehkä liiankin kosteina. Mä sain testattavakseni ORTHEXIN Eden yrttiruukkusetin, joka lupaa säilyttää yrtit tuoreena pidempään. Kaupasta ostetut yrtit sopivat ruukkuun sellaisenaan eikä erillistä istutusta tarvita. Kaiken lisäksi erittäin helppoa siis. Ruukun sisällä oleva kosteusmatto annostelee yrtille sopivan määrän vettä ruukun sisällä olevasta säiliöstä. Eli homman pitäisi toimia.

 

DSC_0195%20rauharentola.jpg

 

DSC_0198%20rauharentola.jpg

 

Yksittäisen ruukun koko on 12x12cm ja niitä myydään sekä valkoisina että mustina  yksittäin tai kolmen ruukun setissä.  Kolmen ruukun setissä on lisävarusteena ylellisen vaikutelman antava bambutarjotin.

 

DSC_0193%20rauharentola.jpg

 

DSC_0185%20rauharentola.jpg
Ruukuista kodin saivat basilika, herneenversot ja persilja.

 

DSC_0192%20rauharentola.jpg

 

DSC_0188%20rauharentola.jpg

 

Mukavaa viikonloppua <3.
Ja palaillaan siihen, kuinka ruukut todellisessa elämässä toimivat vaikkapa Rauharentolan Facebook sivuilla.

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Orthexin kanssa ja ruukut saatu osana yhteistyötä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *