Sockstar (sis. arvonnan)

Uskallan väittää, että tämä ei ole pelkästään ongelma meillä Rauharentolassa: Sukkaparit laitetaan pesukoneeseen yhdessä, mutta sitten pesun tai viimeistään kuivausrummun jälkeen parin toinen sukka onkin kadonnut. Mutta tiedättekö mitä, siihenkin on ratkaisu. Joku voisi nimittää tätä turhakkeeksi mutta mä nimitän sitä pyykkipäivän pelastukseksi. Meillä on useampi sukkapari pestävänä ja sitäkin useampi onneton yksinäinen sukkapoloinen, vaan eipä enää. Ratkaisu tähän ongelmaan on nimittäin Sockstar sukkaklipsi, joita mä pääsin testaamaan yhteistyössä Tarramonsterin ja Kidspotin kanssa. Sockstar sukkaklipsi pitää sukat yhdessä aina pesukorista, pesukoneeseen, kuivausrumpuun ja sieltä ihan kaappiin asti.

 

DSC_0176%20rauharentola.jpg

 

Kuinka tämä klipsi sitten toimii?

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

Taivuta Sockstar-klipsiä yhdellä kädellä ja pujota sukat ensimmäiseen aukkoon,

 

DSC_0181%20rauharentola.jpg

 

ja sen jälkeen toiseen aukkoon. Työnnä sukat kunnolla paikoilleen – ja valmista tuli.

 

DSC_0182%20rauharentola.jpg

 

Laita kaikki sukatsamalla tapaa pesupussiin ja sitten pesukoneeseen. (pesu max. 90 asteessa)

 

DSC_0183%20rauharentola.jpg

 

DSC_0184%20rauharentola.jpg

 

Pesun jälkeen ripusta sukat pyykkinarulle tai laita kuivausrumpuun ja kuivuttuaan säilytä sukat laatikossa pareittain Sockstar-klipsin kanssa.

 

Haluaisitko säkin testata? Jos vastasit, että kyllä niin se onnistuu osallistumalla arvontaan jossa palkintoja on kokonaista kolme kappaletta.

1. palkinto on Sockstar lahjapakkaus

2. ja 3. palkinto on Sockstar basic pack

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ja jokainen osallistuja saa kommentillaan yhden arvan. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 3.2.2015 klo.23.59

 

Collage.jpg

 

Sockstarien lisäksi Tarramonsterin valikoimista löytyy vaikka minkälaisia nimikointitarroja. Käyhän kurkkaamassa valikoima täältä.

 

Mitä mieltä Rauharentolssa näistä oltiin: Mä lähden aina innolla testaamaan kaikkea uutta, ennen kaikkea sellaisia tuotteita, jotka helpottavat arkea. Ja nämä toimivat ihan oikeasti. Laitoin purkin likapyykkilaatikon viereen, siitä voi sitten helposti napata klipsin sukille jo likapyykkiin laitettaessa. Esteetikkona erityistä plussaa siitä, että klipsejä saa jokaisen värimaailmaan sopivana; mustina, valkoisina, harmaina ja sateenkaarenväreissä.

 

59 kommenttia “Sockstar (sis. arvonnan)

  1. Ehdottomasti haluan kokeilla.Meidän pesukone hävittää sukkia yhtenään ja parittomia sukkia on iso pussillinen.

  2. No kyllä kieltämättä kiinnostaisi kokeilla, kolmen lapsen ja kahden aikuisen taloudessa jo viikossa kertyy järkyttävä määrä parittomia sukkia..

  3. Lasten kummitätikin kahville tullessaan kyselee pidetäänkö taas sukla sulkeiset ja että montakohan paritonta sukkas taas löytyy. 6henkisessä perheessä pesukone syö aina toisen sukka parin

  4. En voi väittää vastaan- heitin just pois kokonaisen pussillinen sukkia jotka "odottivat" parinsa… Mukana arvonnassa, jospa voittaisin ja sis järjestystä näihin sukkusásioihin – ihmettelen kyllä mihin ne sukat oikein häviää…

  5. Hep – mukana arvonnassa! Lapset kulkisivat onnessaan eripari sukissa, mutta tää hirviö-äiti ei moiseen lupaa anna. 🙂

  6. meillä ongelma ei ole se, että sukat katoaisi mihinkään, vaan se että kaikki sukat on mustia mutta kuitenkin erilaisia. Sen kyllä vaan tuntee, jos on eripari sukat jalassa kun toinen on löysempi/lyhyempi tms :/ nää kilpsit pelastais siltä lajittelulta!

  7. Mukana 🙂 vaikuttaa käteville. Meiän perheessä vois kokeilla nimikoida tarramonsteritarroilla nuo klipsut 🙂

  8. Mukaan! Vähän skeptisesti suhtaudun, että ovatko oikeasti niin käteviä, mutta parittomia sukkia löytyy kyllä täältäkin vaikka kuinka paljon!

  9. Olisi kiva päästä kokeilemaan! Tällä hetkellä pyörii millon missäkin kasa parittomia sukkia, jotka odottavat josko niiden pari vielä putkahtaisi jostakin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *