Klarup.

Vaikka valkoinen Klarup toimiikin meillä työtuolina ja on tällä hetkellä verhoiltuna valkoisella lampaantaljalla. Voi  sitä hyvin lainata myös vierastuoliksi ruokapöydän ympärille, niin hyvin se sopii yhteen Romeo tuolien kanssa. Ja jollain tapaa mua kiehtoo taas se parittomien tuolien ryhmittymä ruokapöydän ympärillä. Se tuo kerroksellisuutta ja särmää itse ruokailutilaan.

 

DSC_0170.jpg

 

Klarup on erittäin tukevarakenteinen tuoli ja istuminen siinä on muotoillun selkänojan vuoksi hyvin miellyttävää. Pehmustettu istuinosa tekee istumisesta mukavaa vaikka vaikka jämäkästä tuolista onkin kysymys. Toimii siis työtuolinakin paremmin kuin hyvin.

 

DSC_0174%20rauharentola.jpg
Klarup tuoli: Jysk (saatu blogin kautta)

 

DSC_0169%20rauharentola.jpg

 

DSC_0195%20rauharentola.jpg

 

Klarup tuolit ovat muuten nyt alessa ja 7.2.2015 asti ne saa vähän yli neljänkympin hintaan, kun ovh taitaa pyöriä siellä kuudenkympin paremmalla puolella. Mua vähän himottaisi hankkia muutama lisää.

 

Millaisia kokemuksia sulla on Jyskin huonekaluista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *