Child.

Posti toi tänään paketin, joka sisälsi kaikkea kivaa tuulikaappiin. Mutta kaikki ei taidakaan loppupeleissä päätyä sinne. Mä en malttanut olla kokeilematta yksinkertaisen ihania Child koukkuja, joihin taisin rakastua päätäpahkaa. Hups ne olikin muuten isoja. Lähes 18cm:n korkuiset alumiinikoukut ovat varsin näyttäviä ihan vaan sellaisenaan. Niinpä mä koeruuvasin yhden olohuoneen seinässä olleeseen valmiiseen reikään. Ja voi, että se näytti kivalta. Yhtään en tiedä mitä käyttöä sillä olisi olohuoneessa ja siksi jatkoikin testailua laittamalla kahvallisen metallilankakorin roikkumaan koukkuun.

 

DSC_0204%20rauharentola.jpg

 

DSC_0199%20rauharentola.jpg

 

Kiva kokonaisuus, joka saattaisi hyvinkin toimia mutta mihin tätä kokonaisuutta voisi käyttää? Saatko sä koskaan aluksi hullunkurisia sisustusideoita, joista saattaa sitten kuitenkin muokkautua jotain käyttökelpoista?

 

DSC_0205%20rauharentola.jpg

 

DSC_0200%20rauharentola.jpg

Koukku: Habo Child (saatu blogin kautta)

 

Mä jatkan tämän kanssa pähkäilyä ja niitä hyviä ideoita otetaan vastaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *