Kurkistus tuulikaappiin

Tuulikaappi on ja pysyy mustavalkoisena mutta muutamilla pikku jutuilla tuulikaappi sai taas hiukan uutta erillaista ilmettä. Kauan kaipaamani avainkaappi on nyt paikoillaan ja sellainen löytyi viimein Habon valikoimasta. Avainkaappi Key on terästä ja sitä löytyy muistaakseni kahdeksassa värissä. Pelkistetty  musta Key on ehdottomasti paikkansa ansainnut meidän tuulikaapissamme. Mutta mikäli enemmän väriä mielii niin valikoimista löytyy ihanaa kirkkaankeltaista ja virkistävää ruohonvihreää.

 

DSC_0210%20rauharentola.jpg

 

DSC_0206%20rauharentola.jpg

 

Eteisen välioveen laitettiin Habon Las Vegas kahva tai oikeammin välioven painike. Messinkinen Las Vegas, jossa värillinen osa on muovia sopii sekä eteisen että tuulikaapin tyyliin hyvin. Värillinen osa piristää muutoin messinkistä kahvaa kivasti. Se ei kuitenkaan eroa liiaksi sellaisista tavallisista väliovien kahvoista, joita meidän kaikissa muissa ovissa on. Hyvä niin sillä muihin oviin emme ole vielä ajatelleet kahvoja vaihtaa.

 

DSC_0217%20rauharentola.jpg

 

DSC_0215%20rauharentola.jpg

 

DSC_0235%20rauharentola.jpg

 

Ja taitaapa se tuo lukko-osakin vaihtua piakkoin.

 

Torstaita.
Mä saan kohta kuulla voiko mulle sittenkin löytyä pukeutumisneuvonnan kautta se kadoksissa ollut tyyli. Pitäkään peukut pystyssä.

 

(Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Habo Oy:n kanssa ja tuotteet on saatu osana yhteistyötä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *