Viidakkoterveiset: sneak to Silverjungle ss15

Näin viikonlopun kynnyksellä haluan jakaa kanssanne sähköpostiin tupsahtaneet sneak and peek kuvat ensi viikolla julkaistavasta uudesta Silverjungle mallistosta. Meidän raati valitsi näistä heti suosikikseikseen nuo lippikset. Ja aika ihaniahan ne ovat, eikös?

 

0P4A-1548.jpg

 

0P4A-1517.jpg

 

Mä taas jännitän mitä aikuisille on keksitty tänä keväänä. Mun viime kesän ehdottomasti käytetyimmät housut oli joogahousut. I just love them. Toivottavasti aikuisia ei siis ole unohdettu tässäkään mallistossa.

 

0P4A-2229.jpg

 

Koska meidän ystäväpiiriin odotellaan kevätvauvaa niin odotan innolla myös vauvamalliston herkkuja. Aivan varmasti ihania ja simppeleitä vaatteita niin pienille prinsessoille kuin prinsseillekin. Joten sieltä saattaisi löytyä hyvinkin pieni tervetuliaislahja uudelle maanasukille.

 

Mitäs te tykkäätte näistä?

Mukavaa perjantaita, annetaan auringon helliä <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *