Sunnuntai.

Tuuli puhaltelee puuskittain ulkona, pienet auringon pilkahdukset paljastavat kuinka järjettömän likaiset meidän olohuoneen ikkunat onkaan. Siksi päätinkin kuvailla talon toista puolta ja siellä makuuhuonetta. Aina säännöllisin väliajoin joku ihmettelee avointa, ovetonta makuuhuonettamme.

DSC_0192%20rauharentola.jpg

DSC_0197%20rauharentola.jpg

Vaikka ajoittain mietimme itsekin makuuhuoneeseen oviratkaisuja, niin oikeastaan mä pidän avoimesta tilasta enemmän kuin pienistä suljetuista kopperoista. Kattomadalluksen ansiosta makuuhuoneeseen muodostuu ns. eteinen ennen virallista makuuhuonetta. Ja koska sänky on sijoitettu ikkunan eteen tuo eteistila, joka meillä toimii ns. pukeutumistilana korostuu entisestään.

DSC_0204%20rauharentola.jpg

DSC_0199%20rauharentola.jpg

DSC_0208%20rauharentola.jpg

DSC_0216%20rauharentola.jpg

Pitääkö makuuhuoneessa olla ovi?

P.S. Rauharentolan Facebook-sivulla on menossa pieni arvonta, johon ehdit vielä tänään sunnuntaina osallistumaan.

10 kommenttia “Sunnuntai.

 1. Eihän sitä ovea tarvitse, jos itsestä tuntuu hyvältä olla ilman :). Kodin täytyy olla kaikella tapaa asukkaidensa näköinen ja oloinen, sellainen jossa itse viihtyy :). Kivaa sunnuntaita!

   1. Kyllä se sellaiseksi muistaakseni on ihan piirretty. Osalla naapureista on siinä haitariovi ja osa on jälkikäteen tehnyt seinää ja ihan oven. Muissa makuuhuoneissa on ovet ihan normaalisti. Nämä asuntomessukohteet taitavat olla aina sellaisia oman aikansa erikoisuuksia :). Kiitos vinkistäsi eteisen liitutaulun suhteen, itsekin mietin jo sen siirtämistä mutta Trones kaipaa kuitenkin jotain seurakseen. En vain ole vielä keksinyt mitä. Paranemisia teille.

 2. Hirveä myräkkä tänään ollut!! Aurinko on paistanut, mutta tosi kylmä!<br />
  <br />
  Mun makkari on olkkarissa 😉

  1. No niin olikin. Kävimme iltapäivällä vähän ulkoilemassa koko perheen voimin ja pienimmäinen ei meinannut pystyssä pysyä, kun kävi niin kova puhuri. Miten sulla onkaan yhdistetty tuo olohuone ja makuuhuone? Välillä näkee niin nerokkaita ratkaisuja.

 3. Hei,<br />
  tulee ihan väärään kohtaan tämä kysymys, mutta eksyin Googlessa tekemässäni haussa sivuillesi ja koskien kirjoitustasi Lillberg keinutuolista.<br />
  Olen ostamassa pelkän rungon ja nyt etsin tietoa patjojen koosta.<br />
  Olisiko mahdollista, että mittaisit tuolin patjat?<br />
  Olisin todella kiitollinen.

 4. Ei välttämättä tarvitse ovea, jos kuitenkin haluaa jonkinlaisen näköesteen kaunis ratkaisu on kaksoisovet joissa on lasiruudut. Antaa muuten valon myös kauniisti läpi.

  1. No kyllä aivan totta. Kaksoisovia emme ole osanneet ajatellakaan. Mutta ne olisivat ehdottomasti hyvä vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *