Rauharentola Kotiblogit lehdessä

Pikaiset heipat ja ihan ilmoitusluontoisena asiana vaan, että uusi Kotiblogit lehti on ilmestynyt kauppojen hyllyille tänään. Lehti on täynnä ihania ideoita ja keväisiä juttuja bloggaajilta. Ja tällä kertaa myös mun juttu löytyy  lehden sivuilta. No joo olihan mun diy idea siellä aiemminkin mutta nyt siis oikein useamman aukeaman juttu.

Lehden ideahan on se, että sekä teksti että kuvat ovat bloggaajien omia tuotoksia, jotka sitten vaan kootaan lehden muotoon mukavaksi kokonaisuudeksi. Itse en ole lehteä vielä livenä nähnyt, joten käykäähän kurkkaamassa ja kertokaahan mullekin miltä näytti. Jospa posti toisi mulle oman lehden jo huomenna niin voidaan sitä sitten vaikka katsella yhdessäkin vähän lisää.

 

250x450-banneri-1.jpg

 

Mukavaa päivää <3.
Mä jatkan mun tuunausprojektia, josta postailen lisää huomenna.

 

 

2 kommenttia “Rauharentola Kotiblogit lehdessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *