Bittergurka.

Sataa sataa ropisee ja lumet sulaa hiljalleen. Lumien sulaessa mun sisäinen viherpeukalo heräilee ja pitkän ja syvän haukotuksen jälkeen näkee kaikkia ihanuuksia viheresisustamiseen. Erityisesti mun silmää miellyttää tänä keväänä Ikean kauniin yksinkertainen Bittergurka  uutuus sarja. Vaaleaa puuta, valkoista ja yksinkertaista muotoilua. Nämä sopisivat niin sisälle kuin terassillekin. Pitäisiköhän piipahtaa Ikeassa?

 

Collage.jpg

Kuvat: www.ikea.com

 

bittergurka-amppeli-valkoinen__0364444_P

Joko sä olet suunnitellut kevään istutuksia? Mitä ja mihin?

2 kommenttia “Bittergurka.

    1. Voisihan näille keksiä varmaan muutakin käyttöä. Mutta jospa tänä keväänä onnistaisi ja sunkin multasormet tekisivät taikoja. Mäkin olen vähän sellainen tuuri puutarhuri.Välillä onnistuu välillä ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *