Kylpyhuoneen raikastus pikkurahalla

Muistatteko, kun aiemmin sanoin että kylppärin ilmeen raikastus ei aina vaadi suurimuotoista remontointia vaan ilmeen voi raikastaa tai jopa muuttaa ihan vaan vaikkapa suihkuverholla. Säästääksesi rahaa katsahda ensin pyyhekaappiisi, löytyisikö sieltä jokin väriyhdistelmä jonka voisi tuoda kylpyhuoneeseen. Meidän liinavaatekaapin perukoilta löytyi harmaan roosaa värimaailmaa, joka toimikin sitten inspiraationa muulle raikastukselle.

Ja siitä syystä päädyinkin suihkuverhopähkäilyssäni rohkeasti Vallilan pastellisävyiseen Bulevardi suihkuverhoon, joka sopi jo kylppärin olemassa olevaan valko-harmaaseen sävymaailmaan mutta toi samalla myös uutta ilmettä koko kylppäriin.

 

DSC_0285%20rauharentola.jpg

 

DSC_0280%20rauharentola.jpg

 

DSC_0301%20rauharentola.jpg

 

Aikuisten home spa saunailtaa varten laitoin kylppäriin Facebook kirpalta ostamani talolyhdyn, jonka liitin muuhun kokonaisuuteen samansävyisellä tuikkukynttilällä. Koko raikastukselle tuli hintaa alle 50 eur:a. Mitä mieltä olet, kannattiko?

4 kommenttia “Kylpyhuoneen raikastus pikkurahalla

    1. Oih kiitos. Mä pyrin aina sisustuksissani yhdistämään jotain uutta jo olemassa olevaan ja näin saada jotain uutta raikasta, kerroksellista. Kokonaan uusi kokonaisuus olisi kai liian helppo ratkaisu ;). Mäkin pohdin tyynynpäällisten hankkimista teinin huoneeseen, jonka sävymaailma on juurikin tuo sama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *