Lastenhuoneen säilytysratkaisu

Joo tiedätään, meillä on liikaa leluja mutta emme varmaan ole ainoita.Emmehän? Tarvitsimme siis kipeästi  säilytysratkaisua leluille minimiehen huoneeseen. Lapsentasoinen, helppo ja kivannäköinen täydentämään lelukaappina toimivaa vanhaa liinavaatekaappia.

 

DSC_0274%20rauharentola.jpg

 

Ruuvasimme sopivalle korkeudelle seinään kaksi Habon Child koukkua, mustan ja valkoisen. Koukkuihin kiinnitimme kaksi puuvillakankaista säilytyskoria. Säilytyskorit ovat napakkaa kaksinkertaista puuvillakanvaasia ja niiden lyhyiden kantokahvojen ansiosta ne sai asettumaan koukkuun hyvin. 25x25x35 cm kokoinen kori vetää sisälleen melkoisen määrän tavaraa mutta mitään hirmu painavaa sinne ei varmastikaan kannatta laittaa.

 

DSC_0270%20rauharentola.jpg

 

DSC_0276%20rauharentola.jpg

 

Kangaskori on helppo irrottaa koukustaan leikin ajaksi ja kun lelut on taas kerätty pois sen saa helposti nostettua takaisin koukkuunsa. Mutta, koska ne on sijoitettu varsin matalalle niistä saa myös leluja ilman että niitä irrottelee ollenkaan. Ja voipa niihin harjoitella vaikkapa korien heittelemistä.

 

DSC_0279%20rauharentola.jpg

 

Jos tilaa olisi vähän voisin kuvitella laittavani tämän tyyppisen ratkaisn vaikkapa olohuoneeseenkin ja saattaisi tämä toimia eteisen seinässäkin vaikkapa lapas- ja pipojemmana.

 

Millaisia säilytysratkaisuja teillä on lastenhuoneissa?

2 kommenttia “Lastenhuoneen säilytysratkaisu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *