Koti Kauniit Kodit lehdessä

Suurperheen seesteinen koti, sellaisella otsikolla kotimme esiteltiin maaliskuun Kauniit kodit lehdessä.

 

DSC_0267.jpg

 

DSC_0269.jpg

 

DSC_0271.jpg

 

DSC_0273.jpg

 

Loput kuvat ja koko juttu löytyy lehdestä ja sen voit poimia mukaasi vaikkapa kauppa- tai kioskireissulla. Lehtikioskille siis jos vain kiinnostaa lukea enemmänkin. Jos olet jo nähnyt lehden niin uskaltaudun kysymään mitä pidit? Vaikka kotimme onkin vahvasti meidän näköinen, rakentava palaute ei ole koskaan haitaksi. Ja ulkopuolinen näkee asiat aina ihan eri tavalla. Rohkeasti kommentoimaan siis.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen olen itse juttuun semi tyytyväinen. Kuvat ja teksti ei ihan kohtaa sillä toimittajalla oli  joitakin kuvia haastattelun tukena  joita lehtijutussa ei sitten näykään  ja haastattelu rakentui myös niiden kuvien ympärille. Jäin kaipaamaan kuvia makuuhuoneestamme, ja mm. stereoiden paripulpetista. Muutamia pieniä asiavirheitä lukuunottamatta teksti oli kuitenkin lyhyen ytimekäs ja siitä tuli selkeästi esiin oma sisustusfilosofiani. Iso plussa haastattelulle siis ja pieni miinus kuville ja lopullisille kuvavalinnoille. Perfektionisti ei ole varmaan koskaan täysin tyytyväinen.

Olen kuitenkin onnellisen kiitollinen, että saimme olla tässä mukana. Ja ehkä seuraavan kerran, jos sellainen vielä tulee tiedän tästä hommasta jo vähän enemmän ja lopputuloskin voisi siten olla hitusen parempi.

Paras anti tästä olisi se, että jokunen uusi lukija päätyisi tänne  lehtijutun luettuaan. Laitathan siis kommenttia, jos tiesi on kulkenut Rauharentolaan Kauniiden Kotien kautta.

 

Yhtä kokemusta rikkaampana toivottelen nyt oikein hyvää Naistenpäivää,
olkaamme ylpeitä itsestämme <3.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *