Sisustustikkaat vailla väriä

Maanantai moikat ja moikka virkeämpi minä. Eilen aamulla pienoisten päänsäryn karisteluiden jälkeen kuppi kuumaa kahvia ja pala oman kotikondiittorimme leipomaa Naistenpäivän kakkua ja olin valmis pienimuotoiseen sunnuntai siivoiluun. Siivoilun jälkeen vielä iltapäiväkahvit kera ystävän ja ihanien talo uutisten. Jään innolla seuraamaan yhden suuren haaveen toteutumista.

Mahtui eiliseen yksi munkin haaveen toteutuminen, paljon pienempi kuin talo mutta tärkeä silti. Mä nimittäin sain toivomani sisustustikkaat, kun mun elämäni tärkeimmät miehet iso ja pieni nikkaroivat ne mulle yhdessä tuumin. Vielä täällä arvon ja kyselin eilen vähän vinkkiä siitä minkä väriset tikkaista tekisin. Mun oma ajatus oli, että jättäisin poikkipuut ruskeaksi joilloin ne sointuisi kauniisti niiden vieressä olevaan vanhaan kaappiin. Ja pitkät sivupuut maalaisin mustaksi joilloin ne yhdistyisi taas olohuoneemme mustiin elementteihin.

 

11026751_10152893989587886_324557107_n.j
Olohuone on meidän mutta kuvan nappasi  LPP.

 

Minkä väriset sä näistä tikkaista tekisit? Olisiko liian rouheat ihan vaan noin jätettäväksi vai kaipaisivatko ne mielestäsi yhtenäisen värin?Me saadaan tänään lounasvieraita, joten mä jätän tämän tikasasian hetkeksi hautumaan ja lähden esivalmistelemaan tämän päivän menua. Te saatte toki kertoa mielipiteenne ja oikeastaan toivonkin, että joku tekisi niin.

Ihanaa alkanutta viikkoa <3.

4 kommenttia “Sisustustikkaat vailla väriä

    1. Satu täytyyhän mulla olla joku, joka toteuttaa mun välillä hullutkin ideat :). Tikkaat seisoo olohuoneessa vielä ilman väriä mutta eiköhän ne mustaksi muutu tavalla tai toisella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *