Ihana kevät

Aurinko hellii hetkittäin ja valoa tulee sisään isoista ikkunoista. Fiilis on jotenkin niin keväinen. Perjantain kauppareissulta mukaan tarttui tete narsissiruukku, jonka siirsin sellaisenaan lasimaljakkoon. Perjantaina näkyvissä oli vain nuppuja mutta nyt se jo kukkii kauniina.

 

DSC_0300%20rauharentola.jpg

 

DSC_0308%20rauharentola.jpg

 

DSC_0301%20rauharentola.jpg

 

Samoin mun ekat rairuohot vihertävät jo. Mä en vaan malttanut olla istuttamatta viime viikolla kaapin perukoilta löytämiäni rairuohonsiemeniä, vaikka olin melko varma ettei kuivuneista siemenistä nousisi mitään. Mutta kylläpä siemenet vaan itivät  ja kaunis ruoho kohoaa jo kasvualustasta. 

 

DSC_0295%20rauharentola.jpg

 

DSC_0296%20rauharentola.jpg

 

DSC_0304%20rauharentola.jpg

 

Joko sä olet tuonut raikasta kevään vihreää kotiisi?

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Ihana kevät

    1. Wau, mä haaveilen seillaisesta seinän viereen laitettavasta kasvihuoneesta, jonka voisin täyttää hyötykasveilla. Ehkä sitten joskus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *