Ale & secondhand löytöjä makkariin

Pysytään päivän aiheessa,välillä pitää sanoa hyvästit vanhalle ja tervetuloa uudelle. Huomaatteko, että uusien vuodevaatteiden myötä myös makkarin järjestys vaihtui? Paheensa kullakin. Mulla se on tämä ainainen järjestyksenvaihto vimma. Elloksella oli jokin aika sitten ale, jossa jo alennetuista hinnoista lähti vielä 50 pinnaa pois ja pakkohan munkin oli jokunen aleostos tehdä. Rae pussilakanasetille hintaa jäi 12 eur:a ja aluslakanatkin taisivat olla alle vitosen.  Samaan syssyyn esittelen muutamat  puuvillaiset neulotut tyynynpäälliset, jotka ovat kirppislöytö muutaman viikon takaa.

 

DSC_0224%20rauharentola.jpg

 

DSC_0323%20rauharentola%20blogi.jpg

 

DSC_0228%20rauharentola.jpg

 

 

DSC_0235%20rauharentola.jpg

 

DSC_0238%20rauharentola.jpg

 

Aurinkoista keskiviikko iltapäivää ja iltaa <3.

 

 

6 kommenttia “Ale & secondhand löytöjä makkariin

  1. Täällä toinen järjestyksenvaihtaja! Sillä tavalla vaan saa niin kivasti ja helposti (ei tosin aina nopeasti..) uutta ilmettä kotiin. Välillä mies tuskailee tämän minun innostuksen kanssa, varsinkin jos työnnetään piano toiseen huoneeseen ja siellä sitten tuumaan, että ei se ehkä olekaan hyvä täällä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *