Ratia Lumipallo & shades of grey

Maanantai moikat ja anteeksi pienoinen blogihiljaisuus. Viikonloppu kului ihanan aurinkoisessa Tallinnassa yhdessä hyvän ystävän kanssa shoppaillen ja maailmaa parantaen. Palataan matkaan vielä myöhemmin tällä viikolla ja mennään nyt vähän ”harmaampiin” asioihin.

Mä ajattelin aikaisemmin, että harmaa on harmaata. Tasaisen tylsää ja väritöntä mutta, kun harmaa väri on vihdoin auennut mulle olen alkanut näkemään myös monet harmaan sävyt. Ristomatti Ratian uutuus trikoiset Lumipallo vuodevaatteet ovat suunnittelija Eeva Melan käsialaa ja ovat helmenharmaat ja niin ihanan pehmeät. Kaunis yksinkertainen kuvio yhdistettynä rauhalliseen värimaailmaan.

DSC_0218%20rauharentola.jpg

DSC_0190%20rauharentola.jpg

Trikoopussilakanat on ollut nti F:n haavelistalla siitä asti kun Ikean junnukoon trikoiset siili vuodevaatteet jäivät pieneksi. Mutta nyt vihdoin ensi yönä nti. F  pääsee pujahtamaan trikoisten vuodevaatteiden väliin. Kivalta näyttää, ja varmasti unikin näissä maistuu.

DSC_0178%20rauharentola.jpg

DSC_0216%20rauharentola.jpg

DSC_0181%20rauharentola.jpg
Pussilakanasetti: Ratiashop (saatu blogin kautta)

Oletko sä kokeillut trikoisia pussilakanoita ja jos olet niin mitä tykkäsit? Ja miten harmaa, onko se sun juttu vai ehdoton no no?

6 kommenttia “Ratia Lumipallo & shades of grey

  1. No joo, on. En vaan ole jotenkin aikaisemmin tajunnut, että valkoinen ja harmaakin voivat olla niin monipuolisia. Olen keskittynyt enemmän väreihin sekä ruskeaan ja mustaan(sisustusmielessä). …nyt vähän jopa kaduttaa. <br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa sulle!<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.peaceandstyle.fi&quot; target="_blank">www.peaceandstyle.fi</a>

  2. Sisustuksessa saat ihan kivan yhdistelmän yhdistelmän yhdistämällä valkoista ja harmaata vaikkapa ruskean eri sävyihin tai mustaan. Ruskea tuo lämpöä ns. kylmien värien rinnalle. Mukavaa viikkoa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *