Hattukauppa & arvonta.

Bloggaamisen etuus on se, että saa tutustua uusiin ja ihmeellisiin yrityksiin ja heidän tuotteisiinsa. Mä valitsen esittelemäni yritykset varsin tarkasti ja niiden täytyy sopia omaan elämäämme ja sen tarpeisiin varsin luontevasti. Tämä toimikoon  johdantona seuraavalle verkkokaupan esittelylle.

Hatstore.fi myy laadukkaita lippiksiä ja pipoja. Tämän Pohjoismaiden suurimman hattujen, lippisten ja pipojen verkkokaupan valikoima koostuu tuhansista erilaisesta malleista. Mukaan mahtuu niin kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuin pienempiä designmerkkejä aikuisille ja lapsille.

 

DSC_0273%20rauharentola.jpg

 

Minimihen päässä komeilee Burtonin flexfit lippis. Perinteisen lippiksen design mutta flexfitin joustava resori antaa hyvän istuvuuden, ja lippis tuntuu mukavalta päässä aamusta iltaan. Ja arvaatkaahan onko se päässä aamusta iltaan ja mielellään myös yöllä?

 

DSC_0278%20rauharentola.jpg

 

DSC_0270%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Keväisten lippiskelien kunniaksi sain arvottavakseni 40 eur:n lahjakortin hatstore.fi verkkokauppaan. Klikkaa itsesi kauppaan, valitse lempparisi jonka sitten linkität tämän postauksen kommenttiin ja olet mukana arvonnassa. Mikäli edellisen lisäksi tykkäät Hatstoren Facebook sivusta saat lisäarvan ja kevään auringon kunniaksi sinulla on mahdollisuus vielä kolmanteenkin arpaan. Sen lunastat  jakamalla  tämän postauksen linkin joko blogissasi tai somessa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 24.03.2015 klo.23.59. Ilmoita kommentissasi monellako arvalla olet mukana.

 

DSC_0281%20rauharentola.jpg

 

Onnea arvontaan ja ihanan aurinkoisia lippiskelejä toivotellen.

 

(Postaus on toteutettu yhteistyössä hatstore.fi:n kanssa ja lippis on saatu osana yhteistyötä.)

23 kommenttia “Hattukauppa & arvonta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *