Bloggaajan kotona: Kun äiti kelaa

Oletko koskaan miettinyt kuinka haasteellista olisi sisustaa invakotia? Kuinka kodista saisi samalla esteettömän ja esteettisen? Mahdotontako? Ei ollenkaan. Nyt meille oman kotinsa oven avaa Kun äiti kelaa blogin Selina. Selinan kotoa löytyy pyörätuolihissi ja kodin kaikessa sisustuksessa on otettu huomioon se, että Selina liikkuu pyörätuolilla. Mutta annetaanpa Selinan kertoa itse lisää.

Untitled%206.jpg

Hei ja tervetuloa meille!  
 
Muistan sen päivän, kun kelasin ensimmäistä kertaa kotimme eteiseen ja minut valtasi heti sellainen tunne, että olen kotona. Ostopäätös tästä vuonna 2009 rakennetusta paritalon puolikkaasta oli siis helppo. Koti on siellä missä sydän on ja tämä talo valloitti sydämeni täysin.  

 
Kotimme on sekoitus hieman modernia ja vähän maalaisromantiikkaa, tai minun sanojen mukaan tyylien sekamelska. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen toimii tyttäremme leikkihuoneena ja toinen mieheni työhuoneena. Lisäksi alakerrassa on WC, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna.

Rauharentola%20olohuone%203.jpg

Rauharentola%20olohuone.jpg

Rauharentola%20keitti%C3%B6.jpg

Rauharentola%20A%20leikkihuone.jpg

Yläkerta on pyhitetty sitten nukkumiselle ja siellä  sijaitsee meidän makuuhuone ja vierashuone, josta olisi tarkoitus tehdä tyttärellemme jossain vaiheessa nukkumahuone.  

Rauharentola%20makuuhuone.jpg

 
Kotimme ei ole aivan tavallinen koti, koska täällä on oven pielet naarmuilla ja jalkalistat palasina minun tai oikeastaan pyörätuolini vuoksi. Tämän vuoksi kotiimme on tehty elämääni helpottavia muutostöitä. Minulla on käytössäni pyörätuolihissi, jolla pääsen yläkertaan.

Apuv%C3%A4lineet%20el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4

Keittiössämme on tehty pieniä muutostöitä, esimerkiksi liesitason alaosa on auki, jonka vuoksi pääsen pyörätuolilla sen alle keittämään ruokaa. Myös muutamia kaappeja on laskettu alemmas ja minulle on tehty oma madallettu työskentelytaso keittiöön. Kodissamme on myös paljon pienapuvälineitä esimerkiksi vetokahvoja ja luiskia helpottamassa pyörätuoliarkea.  
 
Kotimme sisustus elää jatkuvasti. Välillä olen tapetoimassa olohuoneen uusiksi ja välillä olen tyytyväinen siihen mitä nyt on. Mutta koska olen nainen, niin eikö minulla ole aina oikeus muuttaa mielipidettäni? 😉

Rauharentola%20eteinen.jpg

Selina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *