Armin sanoin.

Wc on se paikka, jossa kotiäidilläkin on lupa hengähtää hetken. Aina ei sekään tosin ole mahdollista. Mutta, kun on niin silloin siitä otetaan kaikki ilo irti. En tiedä miksi mutta pienet mietelauseet toimivat hyvin juuri wc:ssä. Kirjasto, taidenäyttely ja hiljaisuuden retretti kaikki samassa paikassa. Tänään Armi elää elokuvan ensi-ilta päivänä esittelen teille Armi Ratian elämänviisauksia suoraan meidän wc:n seinältä. Väriä, ja ajatuksia-antavia viisauksia Marimekon perustajalta, naiselta, joka ei pelännyt mitään. Hänestä voimme varmasti jokainen oppia jotain, vaikkapa näiden painettujen viisauksien kautta.

 

DSC_0183%20rauharentola.jpg

 

DSC_0175%20rauharentola.jpg

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

DSC_0184%20rauharentola.jpg

 

Mikä sun wc:n seiniä koristaa vai pidätkö seinät mielummin tyhjänä?

 

DSC_0251%20rauharentola.jpg

 

Kortteja löydät Ratiashopista ja Armi elää elokuvan trailerin näet täältä.

 

(Yhteistyössä Ratiashop)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *