Muutama messutärppi & kesä kastellen

Eilen aamulla maan peitti hentoinen lumiharso ja A2 mietiskeli ääneen, että äiti tuleeko kevään jälkeen aina talvi. Ei aina totesin mutta tänä vuonna taitaa tulla. Iltapäivällä lumesta tai talvesta oli enää muistuttamassa luihin ja ytimiin käyvä viima. Ei muuta. Ja vaikka aamulla olinkin hiukan pessimisti ilmojen suhteen niin iltapäivällä mä olin vakaasti sitä mieltä, että kyllä me kunnon kevät pian saadaan eikös? Jos ei muuten niin ainakin tänään starttaavilta kevätmessuilta sitä voi lähteä ammentamaan ihan urakalla.

 

DSC_0192%20rauharentola.jpg

 

Messutärpiksi annan tänäkin vuonna Plastexin osaston (6s121) ja vanhat tutut kastelukannut uutuus väreissä tottakai. Kastelekannujen lisäksi on varmasti tarjolla myös hyviä messutarjouksia. Ja toisena tärppinä Terassi- ja Kotiblogit -lehden osasto (6m131). Eikös se Jörn Donnerkin todennut, että lukeminen kannattaa aina.

 

DSC_0187%20rauharentola.jpg

 

DSC_0194%20rauharentola.jpg

 

DSC_0185%20rauharentola.jpg

 

DSC_0193%20rauharentola.jpg

 

Plastexin kastelukannuja on muuten saatavissa kahta eri kokoa isoja (10l) isoille kastelijoille ja pieniä (5l) pienille kastelijoille tai oikeammin varmaankin puutarha ja parveke kasteluun.

 

Minkä kastelukannun sä valitsisit pirtsakan pinkin vai viileän turkoosin?
Ja kulkeeko tiesi messuille viikonloppuna? Mä en vielä ollenkaan varma pääsenkö messuilemaan pienoisten aikatauluongelmien vuoksi ja siksi ajattelinkin ehdottaa seuraavaa. Nappaa kuva messujen kaikkein inspiroivimmasta jutusta ja lähetä kuva mulle osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__rauharentola2012@gmail.com. Julkaisen sitten kaikki mulle lähetetyt kuvat messujen jälkeen. Onnistuisikohan?

 

Torstaita kaikille <3.

 

(Postaus on toteutettu yhteistyössä Plastexin kanssa ja kastelukannut on saatu osana yhteistyötä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *