Projekti lastenhuone.

Projekti minimiehen huone on nyt siinä vaiheessa, että voin esitellä teille tuloksia. Kaikki tavaratkin ovat löytäneet takaisn paikoilleen ja uudet jutut löytäneet paikkansa. Seinä maalattiin siis kaksiväriseksi. 1/3 on mustaa ja 2/3 valkoista jatkaen sivuseinän vanhaa maalirajausta myös pitkälle seinälle. Sohvasängyn yläpuolelle hankitiin Jyskin Edvardsen hyllyt ja huoneen ilme sai hiukan lisää raikastusta muutamalla keltaisella kirppislöydöllä.

 

DSC_0205%20rauharentola.jpg

 

DSC_0178%20rauharentola.jpg

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

DSC_0180%20rauharentola.jpg

 

Mustaksi maalattu Markör hylly lähti uuteen kotiin ja tilalle tulee 60-luvun lipasto, joka odottelee vielä hetken ilmojen lämpenemistä, hiomista ja maalausta. Lelukaappina toimivasta valkoisesta liinavaatekaapista ja aikanaan mustaksi muuttuvasta lipastosta tulee yhtenäinen retrosäilytyksen parivaljakko.

 

DSC_0195%20rauharentola.jpg

 

Valokuvakollaasi muutti hieman muotoaan ja Bongo party julisteen keltaisiskisi kavereiksi  löytyi keltaisten tyynynpäällisten lisäksi alkuviikon kirpparikierrokselta (mä niin rakastan kirppareilla penkomista) nämä ihastuttavat Mikki Hiiri peltipurkit. Hintakin oli mielestäni varsin kohtuullinen 1,50 per purkki. Vielä en tiedä mitä niihin laitetaan mutta kivat ne on ihan tyhjinäkin, eikös?

 

DSC_0183%20rauharentola.jpg

 

DSC_0186%20rauharentola.jpg

 

 Vaikka huoneen värimaailma onkin pääsääntöisesti mustavalkoinen niin nuo muutamat keltaiset yksityiskohdat piristävät sitä kummasti. Laittiatyyny näyttää nyt jotenkin onnettomalta ja jotenkin se kaipaisi myös uutta päällistä. Aika hauska idea saattaisi olla napata tuo Bongo party julisteen bongorummun kuosi lattiatyynyn kuosiksi. Mistähän sellaista edes löytyisi?

 

DSC_0200%20rauharentola.jpg

 

DSC_0204%20rauharentola.jpg

 

Huone sai roimasti ryhtiä pienellä muutoksella. Vai mitä mieltä olette?

8 kommenttia “Projekti lastenhuone.

 1. Ihanan näköistä 🙂 mua kanssa houkuttelee tollanen että seinä maalattu alhaalta 1/3 tummalla mut en tiedän mihin huoneeseen sen toteuttaisin 😀

  1. Kiitos Nina. Tuo kaksivärisyys tuo huoneeseen kivasti ilmettä. Rohkeasti vaan kokeilemaan, kun sopiva seinä löytyy. Mukavaa pääsiäisen aikaa.

 2. Aivan ihanat nuo mustat hyllyt seinillä! Olen joskus miettinyt samanlaisia keittiöön!! <br />
  <br />
  Kivaa pääsiäistä!

  1. Eikös, mäkin tykkään niistä kovasti. Juuri sopivan kokoiset tuollaisille pikkujutuille. Ei jää turhaa tilaa esineen ympärille. Ja noin lähekkäin aseteltuna voi kaiken &quot;tasotilan&quot; käyttää kivasti. Ja voihan tuota halutessaan jatkaa vaikka toisella sarjalla.

  1. Kiitos Sanna. Sekä valkoinen että musta maali on Bilteman seinämaalia ( <a rel="external nofollow" href="http://www.biltema.fi/fi/Rakentaminen/Vari-ja-Saumaus/Maalit-sisatiloihin/Seinamaali-360012/&quot; target="_blank">http://www.biltema.fi/fi/Rakentaminen/Vari-ja-Saumaus/Maalit-sisatiloihin/Seinamaali-360012/</a&gt; ). Maali on silkinhimmeää ja me ihastuttiin tuohon oikeasti himmeään lopputulokseen. Ja kaiken lisäksi tuo maali ei ole hinnalla pilattu ja sävyjäkin löytyy useampi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *