Sormet multaan.

Aurinkoista alkanutta viikkoa. Tänään oli aika sanoa hei hei pääsiäismunille, mämmille ja lampaan jämille, kaivaa puutarhahanskat laatikosta ja iskeä kädet kirjaimellisesti multaan. Narsisissit pääsivät jatkamaan kasvua etupihan kasvulaatikoissa ja jouluiset hyasintin sipulit puolestaan takapihalle. Oi miten mä nautinkaan näistä puutarhajutuista taas talven jälkeen.

 

DSC_0224%20rauharentola.jpgpuutarhahanskat: Nelson Garden (saatu blogin kautta)

 

Takapihan penkissä tulppaanit nostavat päätään samoin raparperi. Toivottavasti viime kesänä istuttamamme mansikantaimet ovat myös selvinneet talvesta ja valmiina tekemään meille ainakin muutaman mansikan. Jännityksellä odotamme mitä penkissämme tapahtuukaan, kun kevät pääsee kunnolla vauhtiin. Seuraavaksi vuorossa olisi sitten taas kesäkukkasuunnittelua. Joko sä tiedät mitä teidän pihalla kukkii tulevana kesänä? Yrttejä, niitä mä haluan taas ehdottomasti mutta muusta mulla ei sitten vielä ole hajuakaan.

 

Mullla on muuten muutama ihan pieni istutuskassi, istuttaisinkohan yrtit niihin? Onko sulla kokemusta istutuskasseista. Miten ja mitä niihin kannattaisi istuttaa?

 

DSC_0226%20rauharentola.jpg

 

Nautitaan tästä pyhäpäivästä ja annetaan arjen odottaa vielä hetki.

 

 

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *