DIY Peppujuttuja.

Tätä voisi kutsua jo lähes ikuisuus projektiksi. Ostin paikalliselta Facebook kirppikseltä jo kuukausia sitten tätä projektia varten kasan muovieläimiä. Sitten piti hankkia suhumaali niiden maalamista varten. Ja, kun maali oli hankittu odoteltiin sopivaa keliä, että maalaaminen onnistuisi ulkosalla. No tänään sellainen ilma vihdoin oli ja sain eläimet maalatuksi mutta alkuperäinen projekti ei kuitenkaan ole vielä valmis. Ai miksikö ei? No koska sain uuden idiksen tämän alkuperäisen tiimellyksessä. Käykö teille koskaan niin? Maalattuani eläimet mieheni oli määrä rälläköidä ne keskikohdastaan puoliksi. En kuitenkaan malttanut heittää pois puolituksen jälkeen ylimääräiseksi jääneitä peppuja vaan niistä syntyi modernia taidetta, pepputaidetta sunnuntain ratoksi.

 

DSC_0182%20rauharentola.jpg

 

DSC_0172%20rauharentola.jpg

 

DSC_0171%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

 

 

DSC_0185%20rauharentola.jpg

 

Se mitä niistä etupäistä sitten syntyy selviää myöhemmin.

Nyt oikein hyvää sunnuntai iltaa.

10 kommenttia “DIY Peppujuttuja.

  1. Hih, hauska idis ja melko hurmaava lopputulos :D<br />
    <br />
    Luin otsikon kahteen kertaan…luulin lukeneeni väärin!

  2. Oikein hauskaa taidetta! Eniten mua naurattaa kyllä ajatus tietynlaisista netinkäyttäjistä, jotka päätyvät tänne googlen avulla tuon otsikon takia ja pettyvät epäilemättä pahasti sivujen peppuantiin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *